Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosjetljivost

Od policije se sakrio u zamrzivač pa se predao jer mu je bilo hladno

frizider
Goran Stanzl/Pixsell
26.01.2011.
u 12:12

Ukrao je više brončanih i metalnih bista te vaza i ploča s nadgrobnih spomenika, piše Blic

Policija u Boru, gradu na istoku Srbije, privela je 25-godišnjeg Branislava S. zbog sumnje da je oskvrnuo groblje u gradu i obližnjim selima. Ukrao je više brončanih i metalnih bista te vaza i ploča s nadgrobnih spomenika, piše Blic.

Kada ga je policija otkrila, krenuli su prema njegovoj kući, no Branislav se, vidjevši ih, sakrio u uključeni zamrzivač čekajući da istražitelji odu.

"Kradljivac s groblja" trpio je hladnoću gotovo sat vremena misleći da će policajci otići, no nije imao sreće. Vrlo nisku temperaturu više nije mogao izdržati pa je otvorio poklopac zamrzivača i povikao:

– Evo, uhitite me, ne mogu se više smrzavati!

Policija sumnja da je lopov ukradene biste, vaze i ploče prodavao na crnom tržištu metala.

Komentara 8

Avatar emilsali
emilsali
13:21 26.01.2011.

Mogo si da Prdnes pod deku! Svi znamo da kad zima pokaže svoje zube da je se teško ugrijati. Možete imati centralno grijanje, šesto kamina i peći u kući, ali i dalje vam je hladno. Tada do izražaja dolazi dedinana tehnika. Jaoooo, kako je sinoć bilo hladno, nikad gora zima. Smrzo sam se. Ne znam kako ću večeras zaspati. Deda: Prdni pod deku!

OB
-obrisani-
14:20 26.01.2011.

– Evo, uhitite me, ne mogu se više smrzavati! ....................... :-) .Od kad se u istocnoj Srbiji govori rvatslki?

OB
-obrisani-
14:30 26.01.2011.

Profesionalac. ;o)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije